Prylgalna familjen

Vår familj måste ha drabbats av nåt jobbigt pryltokighetsvirus...först kameran, sedan P´s Xbox360 och nu är det mellanbarnens tur.
Igår provspelade de kusinernas Nintendo Wii som de fått i julklapp. Stora T och E var helt sålda, de tyckte det var hysteriskt kul och de var gröna av avund.
I morse plockade de fram spargrisarna och räknade sina sparpengar - sen bestämde de sig för att slå ihop sig för att tillsammans spara ihop till ett eget Wii. Och idag då de fick varsin fin börs med pengar ifrån Farmor i julklapp, hade de plötsligt fått ihop nästan hela den summan som behövdes för att köpa spelet.
De sista hundralapparna som saknades sköt jag och S till, för om sanningen skall fram så lär vi nog komma att spela en del vi med...

Så på vägen hem från Farmor stannade vi för att köpa spelet. Det var lättare sagt än gjort.
Det var slut på både Siba, OnOff och Elgiganten, och barnen började misströsta, men vi hade tur och hittade det på PCcity. Dessvärre visade det sig vara jättesvårt att hitta den extra handkontroll som man behöver för att kunna spela tillsammans...de är slutsålda överallt och ingen vet när det kommer att komma nån ny leverans. Lite retligt, poängen är att man med fördel spelar två, men S skall in till stan imorgon och hänga på låset för att försöka att få tag på ett ex.
Annars får de samsas och turas om ett tag.

image220
Bild lånad från www.onoff.se

Kommentarer
Postat av: Pyret

Jag har hört att det skall vara superkul och Erik skulle nog gärna se ett sådant hemma hos oss... Men pengarna sinar och det finns helt enkelt inte utrymme för det. Dock kommer vi gärna och spelar på ert :D.

2007-12-28 @ 21:49:39
URL: http://litenpyret.wordpress.com
Postat av: Alex

Pyret: Ni är så välkomna! :)

2007-12-28 @ 23:34:15
URL: http://nattfari.blogg.se
Postat av: Ninni

Har du kollar på nätet..de säljs ju där med??

2007-12-29 @ 12:39:41
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: Ullis

Skulle jag med vilja ha! :)

2007-12-29 @ 15:49:53
URL: http://flimmra.blogg.se
Postat av: Patriktomine

Great site! Lots of useful information!

2010-04-27 @ 14:46:37
URL: http://patriktomine.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0