Tidig julklapp

Vi har i flera år velat ha en digital systemkamera, men de har varit så våldsamt dyra att det inte funnits på världskartan att köpa någon...Nu har de dock gått ned rejält i pris och efter att ha gått och sneglat på en Nikon D40 till nedsatt pris, bestämde vi oss igår för att slå till och köpa en till oss själva i julklapp.
Tanken var att vänta tills julafton, men ingen av oss kunde hålla oss så vi packade upp den direkt med den dåliga ursäkten att det ju var bra om vi hade klurat ut alla funktioner tills julafton så vi kunde ta fina bilder då...
Efter att ha testat den, visade det sig vara ett mycket bra köp. Den tar fantastiska bilder - mycket, mycket bättre än  vår gamla kamera trots färre pixlar, och den var även superlätt och enkel att använda, med både "idiotknapp" och möjlighet till många avancerade manuella inställningar. Batteriet verkar hålla bra, och minneskortet har plats för runt 1000 bilder med hög upplösning.
Vi är supernöjda, och det kommer att bli mycket fotografering här hemma framöver. Tror att detta var en bra investering!
image195

Kommentarer
Postat av: Pyret

Åh vad roligt! Grattis!!!

2007-12-21 @ 08:46:19
URL: http://litenpyret.blogg.se/tornrosa
Postat av: Ninni

Snygg...en bra kamera är toppen!

2007-12-21 @ 08:48:53
URL: http://www.ninni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0