Bangkok

Om fyra veckor befinner vi oss mitt i kaoset i Bangkok. Jag har fortfarande inte riktigt fattat vad vi gett oss in i - en storstad som Bangkok med fyra barn???? Jag som tyckte att det var stressigt att hålla reda på alla i Västervik...

Vi har fortfarande inte lagt upp nån plan för hur vi skall lägga upp de få dagarna vi har i Bangkok...det är så mycket man vill se och uppleva, och så lite tid. Jag tror att vi får bestämma oss för ett par sevärdheter, man orkar inte med så mycket mer med fyra barn i släptåg. Det lutar åt att vi kommer att besöka Grand Palace samt ta en tur längs flodens khlonger...och lite shopping på MBK förstås, kanske besöka nån marknad. Vi får se hur det känns då vi kommer dit!

image256
Bild lånad från www.aftonbladet.seKommentarer
Postat av: Sus i dus en desperat lyxhustru!

Ja visst jag håller med om att han är snyggare i långt hår, men det var även kul att visa honom i en snygg pose i kort! =)

Åh vad härligt att åka till Bangkok! Inte illa! Ja dagarna måste väl användas smart antar jag!

Kram Sus

2008-01-19 @ 09:32:38
URL: http://sus68.blogg.se
Postat av: Ninni

Det kommer säkert att gå jättebra ska du se!

Ang pizzan, den på bilden var väldigt god, den åt jag på Fuerteventura...den vi hämtade härhemma däremot smakade inget bra!

Ha en skön dag..kram

2008-01-19 @ 10:01:09
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: Inga M

Låter som ett spännande äventyr med Bangkok. Du får väl lägga en adresslapp i varje barns ficka när Ni går ut på stan i fall de blir borta.

Minns att våra goda vänner i Tyskland berättade att de sydde fast
adressuppgifter om var de skulle träffas igen om familjen splittrades under andra världskriget. Den stora fasan var att komma ifrån varandra o inte finna varandra igen om hemmet blev förstört och området ockuperat.

Oj, jag menade inte att jämföra så, det lät hemskare än jag menade. Det blir säkert trevligt, låter som väl valda utflyktsmål.

2008-01-19 @ 11:20:32
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: ejmis

När jag var liten fanns en parklek där lekfröken hade gjort ett långt rep med öglor vi barn fick hålla i när vi skulle gå på promenad, det kanske kan vara något för er
;)
Ha en bra dag!

2008-01-19 @ 11:25:03
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Erlendella

Great .Now i can say thank you!

2010-01-06 @ 14:32:27
URL: http://erlendella.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0