Kväll på Södra Long Beach

Innan vi åkte till Klong Dao för att äta middag gick vi ned till vår hotellbar och tog en drink och tittade på solnedgången, medans barnen lekte i gräset.




Solen går ned över Phi Phi-öarna




Malibu pineapple och vodka/orange soda




Sällskap i baren


Här vid södra Long Beach och Good Days har vi verkligen haft det bra.  Det har varit fantastiskt att få bo så här nära havet, och de senaste dagarnas utsikt från bungalowen har varit oslagbar!
Stranden är vacker med mycket karaktär, det är lite folk,  och det finns några trevliga barar och matställen. Här på Good Days råder en skön, avslappnad stämning, det är inget för den som vill vältra sig i lyx men här finns trevlig och hjälpsam personal, enkla rena bungalower med det man behöver samt ett oslagbart läge.

Så här mycket tid har vår rastlösa familj nog aldrig spenderat på samma ställe under en semester. Här har vi  verkligen lyckats komma ned i varv och koppla av, dagarna har flytit ihop och vi har rört oss mellan stranden, rummet, matställena och poolen samt gjort några oförglömliga utflykter. Jag trodde verkligen inte att vi skulle uppskatta det här lugnet så mycket som vi faktiskt gjort.

Nu lämnar vi Long Beach för att bege oss till det lite livligare Ao Nang. Där kommer vi visserligen att bo en bit från stranden, men på ett billigt hotell som skall vara något över det vanliga. Vi träffade en tysk familj här igår som just bott där och de var helt lyriska, så det bådar gott!

Samtidigt som det känns vemodigt att lämna Lanta så skall det bli härligt att få återse Ao Nang, som vi alla tycker väldigt mycket om. Vi funderade först ett tag på om vi skulle åka över till östra sidan och vara ett par dagar på Koh Phanang, men det föll på att det kändes lite bökigt att ta sig därifrån då vi skall hem, eftersom vi redan bokat inrikesflyg från Krabi till hemresan. 3-4 timmar med bil samt 1-2 timmars båtresa och väntetid däremellan önskar man sig inte direkt innan en rejäl långflygning med fyra barn...nu har vi bara 20 min till flygplatsen, det känns väldigt smidigt!



Kommentarer
Postat av: Pyret

Vílka underbara bilder! Ser så sjukt härligt ut och det du beskriver låter som en dröm!



Miss you!

2009-04-03 @ 12:19:19
URL: http://litenpyret.wordpress.com
Postat av: Ninni

Nämen va läbbans ni har det då!! Nää inte avundsjuk alls..hihi



Men nu är våren här, solen skiner och värmen börjar komma..jippi

Kram

2009-04-03 @ 15:49:25
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Pyret

GRATTIS igen! Och du, jag blev tvungen att kolla på FB om det var jag som var galen men det står faktiskt i din profil att du fyller imorgon ...

2009-04-03 @ 22:48:52
URL: http://litenpyret.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0