Julhandling avklarad!

Idag lämnade vi av barnen hos Mormor och Morfar för att ge oss ut att handla mat inför julen, storhandling på ett fullsmockat Coop tillsammans med fyra barn är inget jag rekommenderar...
Det var rätt hysteriskt på Coop, väldigt mycket folk och redan urplockat på hyllorna. En tant annonserade med trött, irriterad och sur röst i högtalarna med jämna mellanrum att det "nu var läge för att hjälpa till lite i kassorna", "nu behöver någon faktiskt plocka upp pepparkakorna, det är helt tomt på hyllorna" och "nu måste någon till charken" osv. Som tur var behövde vi otroligt nog bara stå i kö i någon kvart. Dessvärre lyckades vi glömma en hel del, så S kommer få gå till Konsum för att komplettera lite ikväll.
Efteråt passade vi på att köpa en riktig gran, det blev en kungsgran som var lite billigare pga att den i ärlighetens namn faktiskt såg lite skruttig ut...men den blir nog finare då vi klätt den, dessutom lär den inte barra något. Det var ett väldigt dividerande då vi skulle välja gran, men till slut lyckades vi iallafall enas om det skruttiga exemplaret.

Kommentarer
Postat av: Pyret

En gran? Ni har ju en? Eller vad har hänt? Har hunden ätit upp den?

2007-12-23 @ 14:55:49
URL: http://litenpyret.blogg.se/tornrosa
Postat av: Alex

Pyret: Vi har en plastgran som vi haft i alla år, men nu blev vi lite sugna på en riktig...så plastgranen fick finna sig i att bli utbytt! :)

2007-12-23 @ 15:53:42
URL: http://nattfari.blogg.se
Postat av: Pyret

Vilken tur att det inte var hunden som gått lös på den...

2007-12-23 @ 17:16:57
URL: http://litenpyret.blogg.se/tornrosa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0