30/3 Flytt, bad och Lanta Old Town

 

Idag blev det flytt till ny bungalow efter frukosten. Det visade sig dock att den nya bungen inte alls var lika fin på utsidan som på insidan...den var lite sämre byggd, slarvigt städad samt hade massor av myror i badrummet. Helt OK dock för det pris vi betalar och utsikten är oslagbar - vi har utsikt över stranden och Phi Phi-öarna från verandan och det är bara några meter till poolen. Då kan jag leva med att få sopa bort lite myror då och då!

 

 

 

Idag blev det poolbad på förmiddagen och strandbad på eftermiddagen. Lunch åt vi på grannresortets resturang, det är lite dyrare där men de har sanslöst god mat! Det blev hamburgare och spagetti för de andra och för mig nudlar med seafood.

 

På seneftermiddagen tog vi en taxi till Lanta Old Town.

 

 

Vi tog varsin glass på en resturang byggd på pålar i vattnet, sedan strosade vi runt i den lilla sömniga staden. Vi orkade dock inte gå där så länge, det var hett, riktigt hett! På vägen tillbaka stannade chauffören till vid en elefantcamp, han ville visa barnen en liten babyelefant de hade där. Vi såg även flera elefanter som röjde undan timmerstockar och skräp vid vägen.

 

 

Efter läxor och mera poolbad åt vi middag på Lanta Castaway på stranden, vi orkade inte ge oss ut och leta nytt matställe idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0