24/3 Vidare till Koh Lanta

Vi lämnade BKK redan 4.45 imorse. Vi insåg snabbt att vi var ute i alldeles för god tid, allt klaffade och löpte på väldigt smidigt och vi var incheckade och klara vid Thais incheckninsdisk redan 5.30. Men, men...better safe than sorry!

Vi fick med oss varsin frukostbox från hotellet, riktigt god frukost - ost och skinksmörgåsar, ägg, croassanter och frukt. Vi slog läger och mumsade i oss och sedan började ett par timmars väntan innan det var dags för boarding.

Oron över att inte ha ordnat någon transfer visade sig vara helt obefogad…vi fick tag på en minibuss med AC för 2300 baht. Helt OK! Chauffören körde oss sedan till koh Lanta på bara 1½ timme mot de normala 2,5, det blev ingen väntan alls vid färjelägena.

Vi hade bokat en familjebungalow på Good Days Lanta. Det är två stora rum med dubbelsängar, två enkelsängar samt en extrasäng. Det är rent och fräsht, men dock ganska slitet. Det spelar dock ingen roll, läget är toppen och poolen fin. Personalen är jättetrevlig och här är en lugn och relaxad stämning. Här kommer vi att trivas!

Vi gick ned till stranden efter att ha kollat in bungen. Jag blev förälskad i Long Beach direkt! Stranden var vit och halvmåneformad, kantad av kokospalmer och havet blågrönt och ljummet...så vackert!

Vi började med att bada, först i havet och sedan i poolen...jag och S dåsade lite i solstolarna medans ungarna lekte och plaskade.

Framåt eftermiddagen öppnade sig himlen, åskan mullrade och regnet vräkte ned...det höll på ända tills kvällen, då det klarnade upp igen. Hoppas att det bara var en tillfällighet, monsunregnen får gärna vänta ett par veckor till!

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Annie

Underbara bilder! :)

Kram!!

2009-03-24 @ 18:37:38
URL: http://annieolsson89.blogg.se/
Postat av: maria

ÅHHHH längtan tillbaka till Lanta blir ju inte mindre av dessa underbara bilder. Tänk om man kunde krypa in i datorn och hoppa ut på andra sidan....längtan är STOR!!!!

Ha det nu super super härligt och njut av livet!

Kram Maria

2009-03-24 @ 21:43:39
URL: http://alpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0