Dagens arbete, so far...

Nu har vi äntligen lyckats frambringa lite energi till att sätta igång med hemmafixandet. Det har tyvärr varit mycket snack och liten verkstad de senaste dagarna...men idag har vi iaf fått en hel del gjort.
Jag har tömt hela friggeboden på junk och dessutom rensat ut nästan hela förrådet. Det är bara lite kvar, sedan är det tomt och fritt fram att börja pyssla med isolering och inredning ett rum till P därinne.
S har gått massor av vändor till sopstationen med berget av skräp och nu ligger allting vi vill ha kvar prydligt märkta i kartonger ute i friggan. Det är OERHÖRT tillfredsställande, kan jag meddela...nu är nästan all skit borta, har "bara" skrubben under trappan kvar (ni som tittat in i vår skrubb någon gång det senaste året kan småle nu...)
S har dessutom hunnit med att spackla hela den övre hallen och håller just nu med liv och lust på att slita bort all panel i trapphuset....förhoppningsvis kan snart vi börja måla!

Men snart ger vi upp för idag, skall snart åka och hämta P som varit och metat hos en kompis, sedan korkar vi nog upp en flaska vin.





Kommentarer
Postat av: Helena

Härligt. Vi har precis flyttat tillbaka möblerna i vårt sovrum. Nytt golv. Fint som tusan!

2008-07-11 @ 00:02:48
URL: http://gutta.blogg.se/
Postat av: Thess

Åh, vinet lät trevligt, jobbet kan man ju överlåta till nån annan så kan man få titta på istället :oP

2008-07-11 @ 23:27:15
URL: http://mistythess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0