19/2 Railey Beach

Vi bestämmer oss för att ta det lugnt. Vi tar en sovmorgon och äter sen frukost. Här finns mycket att välja på och en kock steker omeletter och tjocka pannkakor efter önskemål. Det finns ris och nudelrätter, croassanter, ägg, korv, skinka, yougurth, flera sorters flingor, bröd, marmelad, flera sorters juice och massor av frukt. Härligt!

Vi köper med oss frukt på vägen ned till stranden och tar sedan en långsvansbåt till Railey Beach. Det är mycket vackrare än jag mindes det och ganska tomt på folk. Vi solar, badar och äter nygrillad majs på stranden.

image299

Efter ett par timmar promenerar vi över Rayley East bort mot Phra Nang Beach, vilken är full av folk och försäljare. Vi får nog efter någon timme och tar oss tillbaka till Ao Nang. På vägen upp till hotellet köper vi med oss läsk, pommes frites från McDonalds och grillad kyckling från ett gatukök och äter på verandan. Kycklingen smakar underbart.
Resten av eftermiddagen leker barnen i poolen och jag och S vilar i varsin solstol.

Middagen intas på en ruffig resturant med trist och dyr mat. Det blir en thaipannkaka i ett gatustånd innan vi tar en tuk tuk hem till Somkiet.
Vi ringer Henrik i Khao Lak som kommer att arrangera vår ceremoni och vi kommer överens om att komma förbi  då vi kommer upp till Khao Lak för att planera detaljerna lite närmare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0