Vår påskhelg

Långfredagen spenderades i shoppingens tecken.
Vi åkte till gallerian i grannkommunen för att handla påskpresenter till barnen och nya kläder till Stora T, som raskt klivit upp en storlek. På H&M hittade vi flera par byxor, tunikor och en klänning. Hon blev väldigt nöjd, även om favoritsysselsättningen nu inte är att pröva kläder...
Vi storhandlade även på IcaMAXI, jag höll på att svimma då det kostade över 3000:-. Men det var väldigt mycket mat och middagar för nästan hela månaden, så det kanske inte var så farligt ändå.
Men när vi kom hem, så upptäckte jag att vi fått betala 269:- för 1 kg köttbullar. Surt, men efter ett telefonsamtal så skall de iaf ge mig pengarna tillbaka då jag kommer förbi nästa gång.

På påskafton kom Mamma, Pappa och Syster med familj över och vi dukade upp en grymt smarrig påskbuffe: Lammstek, köttbullar, lax, prinskorv, starka korvar, vegetariska korvar och köttbullar, potatissallad, färskpotatis, sallad, ägg, skagenröra, romsås, sallad, öl, påskmust...vi blev så mätta att vi hoppade över efterätten.

På påskdagen provade vi vårt nya badhus, vilket blev lite av en besvikelse. Det var visserligen fräsht och fint, och barnen uppskattade det, men badet var mycket litet och det var SVINDYRT inträde. Trängsel vid duscharna (fanns bara 7 st), ont om skåp och plats att hänga handdukar, man fick lägga dem på golvet.
Man betalar en entre för allt på badet: äventyrsbad, motionsbassäng gym, vattengympa, aerobics och andra träningspass etc. Visst kan det vara OK att som vuxen betala 100:- per gång om man nu vill utnyttja allt detta, men man borde ha valet att kunna lösa entre för endast badet. Och att ta 75:- i inträde för små barn, som endast kan plaska lite i poolerna, är rena rånet!
Entrepriserna på Sydpoolen i södertälje är ungefär desamma och Gustavsvik i Örebro ligger endast 15:- över...och detta är ändå Nordeuropas största inomhusbad.

Annandag påsk blev en riktig degardag, barnen lekte och vräkte i sig resterna av sina påskägg, vi surfade och kollade på TV. På eftermiddagen gick S ut med ungarna och skottade och gjorde snögubbar och vi bakade lite kanelbullar. P var på datacafe med kompisar inne i stan, han köpte även en ny bräda...synd att han inte lär kunna testa den på ett tag.

image405



Kommentarer
Postat av: Pyret

Det var en påskmiddag som hette duga!

2008-03-25 @ 09:47:34
URL: http://litenpyret.wordpress.com
Postat av: Ullis

Oj det var ett dyrt bad, och dyra köttbullar! ;) Kul att ni haft en trevlig påsk! Kramis

2008-03-25 @ 14:36:58
URL: http://www.flimmra.blogg.se
Postat av: Ninni

Låter som ni haft en mysig helg! Men vääääääldigt dyra köttbullar..hihi!

ja det var ett dyrt bad..rena rånet som du säger, inte ofta man kan gå dit då!
Dåligt!!!

Ha det gott..kramen

2008-03-25 @ 15:13:46
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: Helena

Låter som en avkopplande helg. Det är trist med så dyra inträden på bad. Detta är ju ofta ett familjenöje som blir kostsamt just för att man är ett par stycken...

2008-03-25 @ 22:00:12
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: Fish Games

Excellent site, added to favorites!! Wonderful and informative web site. I have found much useful information.

2010-01-14 @ 10:37:10
URL: http://fish-games.tk01.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0