9/4 Ao nang, monsunregn och avresa

Sawadee Kaa!
Just nu sitter jag pa flygplatsen i Krabi, och vantar pa att vart flyg mot BKK skall avga. Vi var ute i val god tid, sa det blir lite vantan...har hyrt ett gang datorer till oss och ungarna pa internetfiket har, gor vantan lite lattare!

Dagen har tillbringats pa Ao nang-stranden. Det blev en fin formiddag med bad och massage...ett bra avslut pa resan. Vi gick till samma massagehydda som sist och vi blev mycket val mottagna. Solstolar, gratis frukt och kaffe samt forstklassisk massage. Dessa massorer var utbildade pa What Po i BKK, och det var en enorm skillnad mot den strandmassage vi fick pa Lanta. E fick samme gamle man som masserat mig haromdan, och han var riktigt nojd.

Vid tvatiden borjade det regna som vanligt, men denna gang regnade det riktigt rejalt, det var som att sta i duschen! Jag parkerade familjen i en butik och sprang ut och fixade en tuk tuk - det regnade helt sjukt mycket, har aldrig varit med om ngt liknande!
Det bildades forsar av vattnet som rann utmed vagarna och alla blev fullkomligt dyngsura pa de 5 meterna mellan butiken och tuk tuken.

Pa hotellet motte hotellets underbara personal upp oss med paraplyer och torra handdukar. Efter en lunch i resturangen badade ungarna i poolen och vi packade det sista.
Da vi akte borjade det regna igen och chaufforen berattade att det aldrig brukade regna i april...dock maste jag saja att det daliga vadret inte gjort sa mycket, vi har fatt flera timmars sol nastan alla dagar och det har bara varit tva kvallar och ngn formiddag som regnat bort.

Forhoppningsvis hittar vi nanstans att surfa pa flygplatsen i BKK, det blir segt med 4,5 tim vantan dar innan planet mot sthlm gar. Vi kommer dessutom att fa vanta pa transit-omradet...hur trist som helst!

Men nu ar det dax att ga igenom alla sakerhetskontrollerna. * vinkar*

(Shit vad konstig texten blir utan prickar *S*)




Kommentarer
Postat av: Julia

härligt ni verkar haft det!! :) åh, Thailand är bäst.. kram!

2009-04-09 @ 21:33:09
URL: http://endastjulias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0